Alle grundejere i Blåvand opfordres til at tilmelde sig online- mødet vedrørende vandproblemer mandag d. 27.11 kl. 19

“Nogen må gøre noget - ved vandet” - GoVarde.dk

“Nogen må gøre noget – ved vandet”

Af Peter Nielsen (V), medlem af Varde Kommunes Plan- & Teknik samt Økonomi- & Erhvervs udvalg, Østparken 107, 6840 Oksbøl og Preben Friis-Hauge (V), Formand for Varde Kommunes Plan- & Teknik udvalg, Søndergade 18, 6862 Tistrup.

Intet er mere frustrerende end når ens bolig, erhvervsbygning eller sommerhus står i vand til knæerne. Det bliver endnu mere frustrerende, når man gør og har gjort alt hvad man kan, for at undgå vandets frem-/optrængen.
Vi (Peter Nielsen og Preben Friis-Hauge) har taget initiativ til, at der afholdes et virtuelt borgermøde, som hasteindkaldes til afholdelse mandag 27 november kl. 19.00.
Vores mål med initiativet er, at Varde Kommune indgår i en dialog imellem alle relevant partnere samt giver status på allerede gennemførte indsatser og handlinger.
På mødet vil dagsorden også indeholde noget om: ansvarsfordeling, allerede gennemførte samarbejdsprojekter, drøftelse af udfordringer med lokal organisering, og selvhjælpshandlinger, som kan påføre andre borgere skader.
I erkendelse af, at 82% af sommerhusejerne i Varde Kommune, ikke bor i Varde Kommune, så holder vi mødet virtuelt og håber på størst mulig deltagelse. Vi håber i skrivende stund, at der snart kommer info ud, og/eller kommer info på kommunens hjemmeside om, hvordan man melder sig til mødet.
Hvis som læser er medlem af en sommerhusgrundejerforening, eller hvis du råder over en side/gruppe på SOME, så må du gerne dele budskabet. På forhånd tak!
Initiativet skal forhåbentlig gøre, at vi bruger fremtiden på at grave rigtige grøfter fremfor i mellem hinanden.

TILMELDING HER